کد خبر 966912
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۲

به گزارش مشرق، یک دکتر متخصص در صفحه شخصی خود در اینستاگرام درباره سفر جهادی اش نوشت:

هوالطبیب
امسال قسمت ما این بود که عید فطر را در "دیار رستم" یعنی شهر تاریخی زابل و روستاها و مناطق عشایری آن جشن بگیریم، در کنار مردم مهمان نواز، صمیمی و بی نظیر این مرز و بوم. انسان‌هایی که در مناطق محروم زندگی می‌کنند و در عین حال بسیار صبور هستند و قلب‌هایی بی نهایت بزرگ و مهربان دارند. این اولین تجربه من با اردوهای جهادی بود. گرچه در بیمارستان شریعتی از اقصی نقاط ایران بیمار دارم و این خودش حس رضایتمندی خاصی در من ایجاد می‌کند، اما دیدن همین مردم در محل زندگی شأن تجربه متفاوتی بود..

گروه ملی سلامت ایقان در مدت ۲۰ ماه با ۴۰۰ عضو، بدون حمایت مالی از سوی هیچ نهاد و ارگانی در ۷ استان فعالیت داشته و حدود ۲۸۰۰ نفر را ویزیت کرده است. نحوه کار این گروه به این شکل است که سعی می‌کند بیمارانی که نیاز به درمان‌های تخصصی دارند را غربال‌گری کرده و آنها را به متخصصین معرفی کند، همزمان بیمارانی که توانایی پرداخت هزینه درمان را ندارند، کمک می‌کند تا درمان کامل را دریافت کنند، حالا یا با مذاکره با پزشک‌های متخصص برای ارائه درمان رایگان و یا خودشان هزینه درمانشان را تهیه و پرداخت می‌کنند.


این کار از این جهت ارزشمند است که بیماران می‌توانند در مراحل اولیه بیماری شناسایی شوند و درمان مؤثر را دریافت کنند، چون خیلی از بیماران به خاطر شرایط مالی در آخرین مراحل بیماری به پزشک مراجعه می‌کنند، زمانی که تقریباً برای درمان دیر شده است. در همین اردوی آخر چند بیمار داشتیم که اگر درمان به موقع شروع شود می‌توانند ان شاالله علاج کامل پیدا کنند، یکی از آنها دختر بچه‌ای ۵-۶ ساله با تشخیص تالاسمی ماژور بود که هر دو هفته خون دریافت می‌کرد، این بیمار اگر در سنین کودکی پیوند سلول‌های بنیادی شود احتمال درمان موفقیت آمیز برایش بیشتر است و می‌تواند بعد درمان یک زندگی طبیعی داشته باشد. در صورتی که اگر در سنین بالای ۱۶ سال پیوند شود می‌تواند با مشکلات متعدد و جدی روبرو شود و این مساله مهمی است که خیلی از بیماران از آن آگاه نیستند.
 

علاوه بر اینکه رفتن گروه‌های درمانی به مناطق محروم برای بهبود حال بیماران مؤثر است، پیامی است به این عزیزان که ما آنها را فراموش نکرده‌ایم و باعث دلگرمی و رضایت مندی آنها می‌شود. ان شاالله خداوند توفیق خدمت بیشتر به این بزرگواران را به ما عطا کند و ما را از این نسیم‌های رحمت بی نصیب نگذارد. ‏

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۵
    39 1
    سرکار خانم دکتر طناز بحری، کسی که زندگی در هلند را به خاطر خدمت به هموطنان رها کرد و به ایران آمد
    • US ۲۲:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۵
      7 23
      برا کار خاصی اومده، این همه متخصص تو ایران هست زیاد بزرگش نکنید
  • IR ۲۰:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۵
    26 1
    هزاران درود به شما. پیامبر گرامی اسلام(ص ) سخنی به این مضمون دارند که ای مردم در ایام حیاتتان نسیم های رحمتی بر شما میوزد هشیار باشید و خود را در معرض این نسیمها قراردهید.
  • IR ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۵
    3 17
    مشرق متخصص بودن را از کجا تشخیص دادی؟!
    • IR ۰۱:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
      1 0
      هیچی تو فکرت رو درگیر نکن
    • IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
      0 0
      تو صفحه شخصیشون تحصیلاتشون هست. تلویزیون هم یکبار اگر اشتباه نکنم اومدن در برنامه دخترانه.
  • DE ۰۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
    1 0
    اینجا گیج ها پست دولتی می گیرند و نخبه ها کارگری می کنن! چه زیبا!
  • IR ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
    4 0
    خدا قوت اجرتون با خدا ...
  • CA ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
    0 0
    البته در کنار پزشک نیاز به لابراتور پرتابل و تست کیت های مختلف و‌ یا رادیوگرافی پرتابل و‌ غیره هست هر چند کار این پزشکان بسیار ارزشمند هست ولی به جز بعضی بیماریهایی که بصورت علامتی تشخیص داده میشود خیلی از بیماریها بدون این ابزارهای مدرن نمی‌تواند تشخیص داده شود و اینکه بگوئیم وجود پزشک تنها همه چیز را حل میکند بسیار غلط هست. اگر این پزشکان میخواهند مثمر ثمر باشند بهتر بود در فضای مجازی درخواست کمک از مردم و یا نهادهای مربوطه جهت در اختیار گذاشتن چنین ابزارهایی بر می آمدند تا بتوانند کار اصولی بنمایند.
  • IR ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۷
    0 8
    اردو جهادی بیخیال خیلی راست میگی انتقالی بگیر بمون
  • سیستانی IR ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۸
    1 0
    دوستانی که نظرات شاذ میدن خیلی اهل عمل هستن برن 48 ساعت تو سیستان بدون کارکردن فقط تو مردم باشن بعد کار ایشون رو کم اهمیت جلوه بدن. همه شدن صاحبنظر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس